Over Hannelore

Wie is Hannelore Beckers ....

 

Hallo allemaal,  ik ben Hannelore Beckers en ben al enkele jaren bezig met paardrijden.

Toen ik 5 jaar was ben ik van het spelen met paardjes en playmobil overgestapt naar manege paarden rijden in de manege bij Michel Steyvers en Marleen Loopmans.  Hier heb ik de basis geleerd en ben ik ook volledig verliefd geworden op het paardrijden.  Deze mensen hebben mij de basis techniek geleerd.  Van thuis uit zijn we echter nooit bezig geweest met paarden dus het bleef lange tijd bij helpen op de manege, pony kampen en lessen.

Pas op mijn 15e heb ik mijn eerste paard gekocht.  Zaraa dit paard heeft me 1 ding geleerd.  Doorbijten!   Na minder dan een jaar vervoegde Vito Haspe het team en samen met Evi Steyvers die toen mijn trainster was ben ik vanuit B1 heel snel opgeklommen naar M2 met Vito haspe.  Vito was een perfecte leermeester voor mij en de goede opstap naar Gokker waarmee ik het fijnere werk heb geleerd zoals een vliegende galopwissel aanleren aan het paard.   Omdat ik ondertussen 19 jaar was en op weg naar mijn 20ste wilde ik nog eens proberen om te kunnen starten bij de Young Riders op Nationaal niveau.  Nu dat was onmiddellijk starten op een lichte tour niveau dat was nog wel een ander niveau.  

 
 

Door de hulp van Piet Lenskens en Camilla Sygall waren we in staat om snel 2 geweldige paarden te vinden.  Williams en Crack C v/h Vijverbos.  Dit klikte perfect en al snel reed ik in het Z2 de eerste plaatsen samen.  Dit was perfect voor ons alle 3 want zo konden we aan elkaar wennen en konden we van elkaar leren.

Begin Mei starten we dan toch maar eens YR in België.  Dan is het vliegensvlug gegaan.   Juni reden we onze eerste CDI in Pompadour (FR) met scores boven de 70%.  In Juli werd ik Belgisch Kampioen bij de Young Riders met een score boven de 75% op de Kur.  In Augustus werd ik geselecteerd binnen het Belgische team om deel te nemen aan het EK YR in Roozendaal.  Hier mocht ik als enige Belgische de freestyle rijden.   In September wonnen we de Beker van België en in oktober won ik samen met Crack C V/H Vijverbos mijn eerste CDI in Le Mans (Fr).

 

    
 

Je kan begrijpen dat dit een ongelooflijke rollercoaster is geweest en de kers op de taart was de selectie binnen het High-pottentials VLP team.  

Door dit alles heb ik de keuze gemaakt voor mezelf om me voorlopig te concentreren op mijn sportcarrière samen met het Haspe Stables team.   Door een kwetsuur in het begin van het seizoen van 2019 is 2019 een rustig jaar geworden maar met de perfecte opbouw naar de U25 waar we met Cocksdorp Texel (Lingh) gaan starten binnenkort.

Naast dit alles rijd ik voor een aantal eigenaars jonge paarden en wil ik voor eigenaars paarden opleiden en uitbrengen op regionale, nationale en internationale wedstrijden.

Wil je mij en het Haspe Stables team dagelijks volgen kijk dan op mijn instagram en Facebook accounts.  

 

Maar vooral probeer zelf eens om paard te rijden.  Het is gewoon de fijnste hobby die er is. 

 

En zoals je bij mij hebt gezien met volhouden kan je zo maar Belgisch kampioen Young Riders worden …….  Dus proberen !!!!!!!!!!!   Graag helpen we je daar bij.

  

 Wie zijn mijn metgezellen in deze….. Mijn paarden

Wat zijn mijn resultaten geweest ….

  Sponsors

© 2019 Haspe bvba. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.