Wie steunt Haspe Stables en Hannelore Beckers ....

 

Alles wordt mogelijk gemaakt door de volgende officiële partners ....

 

Haspe is een consultingbedrijf wat gespecialiseerd is in het sourcen van producten over de gehele wereld voor u als klant in Europa.  Verder kan Haspe U ook ondersteunen in het revitaliseren van uw inkoop afdeling zodat deze flexibeler en meer resultaat gedreven acteert.

     
 

Top Tallent Dressage is een platform waar zoveel mogelijk dressuur talenten gevolgd kunnen worden en waar deze talenten zich kunnen profileren naar een groter publiek.  Daarnaast heeft TTD ook een kleding lijn op de markt gebracht die praktisch en mooi is.

     
 

Bij T-Care zijn we gespecialiseerd in de behandeling en revalidatie van de niet-sporter, de recreatieve sporter en de topsporter. Elke patiënt wordt bij ons gezien als een individu, elke blessure is namelijk uniek en vergt steeds een aanpak op maat. Bij ons zal uw behandeling/revalidatie steeds onder leiding staan van een therapeut die gespecialiseerd is in uw specifieke problematiek. Op deze manier stemmen wij onze therapie af op de specifieke noden van onze patiënten. 

     
   
     
  De perfecte voeding voor je paard.
       
       
© 2019 Haspe bvba. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.