U vraagt zich af of bepaalde onderdelen niet goedkoper maar met dezelfde kwaliteit kunnen gevonden worden ergens anders in de wereld.

Alleen hoe begin je hier aan?

Om daar 'zo maar' naar toe te reizen is het toch net een brug te ver.

Waar ga je voor ondersteuning naar toe? Daarnaast heb je gewoon de tijd niet voor om jezelf of één van je medewerkers in te werken in de markt en het onderhandelen met vreemde culturen. 

Wij als HASPE hebben hier reeds vele jaren ervaring in en hebben onze eigen lokale medewerkers in China, Taiwan en Korea die naast de taal ook de cultuur machtig zijn. Naast onze eigen mensen met ervaring hebben we ook het netwerk van ISO/TS 16949 en ISO 9001 gecertificeerde bedrijven om de correcte kwaliteit te kunnen leveren. 

Deze bedrijven hebben via ons hun kunnen al bewezen in de Europese markten waardoor ook u als Vlaamse of Europese KMO’er er zonder zorgen kan op rekenen.

Naast het zoeken en onderhandelen begeleiden wij de lokale leverancier in het productie proces en voeren regelmatig kwaliteits- en proces audits uit zodat U zeker kan zijn van de geleverde kwaliteit maar ook van deze van de volgende zendingen.

Deze lokale aanwezigheid en het controleren van de kwaliteit en processen ter plekke is een unieke sleutel tot ons (dat van U en dat van ons) succes.